+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

V redakcii MojAndroid.sk už roky kladieme dôraz na tvorbu kvalitného hodnotného obsahu, ktorý prináša čitateľom vždy niečo navyše. Okrem základných informácií, ktoré si dnes vie človek vyhľadať kedykoľvek a kdekoľvek, obohacujeme náš obsah o unikátne pohľady, analýzy, vlastné skúsenosti a názory. Tým vytvárame obsah, ktorý je atraktívny a užitočný. Ale len v tom prípade, ak sa dostane k svojim čitateľom.

Kvalitný obsah je poklad. Neobjavený je však bezcenný.

Pravdou totiž je, že obsah bez svojich čitateľov nemá žiadnu hodnotu. V MojAndroide si to veľmi dobre uvedomujeme, preto popri neustálom skvalitňovaní obsahu makáme aj na zdokonaľovaní našich distribučných kanálov.

Stále sme síce len niekde v polovici cesty, no už teraz môžeme jasne pozorovať pozitívne dopady našej práce v podobe zvýšenej návštevnosti nášho webu a čítanosti článkov.

Viac ako 1 000 000 čitateľov od začiatku roka

Už dnes môžeme vyhlásiť, že sme sa vybrali správnym smerom. Od začiatku roka sme totiž na našom webe privítali viac ako 1 000 000 čitateľov. V porovnaní s predchádzajúcim rokom ide o nárast o takmer 16 %.

Vyše 5 000 000 čítaní!

Ešte zaujímavejšie je porovnanie čítanosti jednotlivých článkov. Tento rok sme už v tejto chvíli prekročili hranicu 5 000 000 čítaní!

Čítaní

%

Nárast čítanosti

Minulý rok sme boli niekde na úrovni „iba“ 3 000 000 čítaní. Znamená to teda, že nám čítanosť vzrástla o takmer  70 %!

Čísla však nie sú všetko

Na spomínané čísla sa síce pozerá veľmi dobre, no samé o sebe reprezentujú len časť informácie. Dôležitá je totiž aj skladba nášho publika. Vďaka precíznemu cieleniu sme dosiahli to, že tak, ako je náš obsah relevantný pre našich čitateľov, naši čitatelia sú relevatnou cieľovkou pre našich partnerov. Stále sa totiž držíme hesla, že veľké čísla sú síce fajn, ale to, čo zarába našim partnerom, je efektivita. A tú docielime len tak, že budeme servírovať relevantný obsah relevantnému publiku.

Keď slová nestačia…

Aj keď je sila slov nesmierna, aj tá má svoje limity. Slová jednoducho niekedy nestačia. V takom prípade nastupuje video. Video sa za posledné obdobie stalo jedným z najsilnejších komunikačných prostriedkov a jeho sila a dôležitosť stále rastie.

Nové štúdio, nová technika, stále lepšie videá

MôjAndroid je s vyše 10 000 odberateľmi aktuálne 2. najväčším technologickým kanálom na YouTube. Od začiatku roka sme sa zamerali na pravidelné budovanie kvalitného video-obsahu. Veríme, že k zvyšovaniu jeho úrovne prispeje aj nová video-technika a postupné zveľaďovanie nášho nového štúdia, z ktorého už teraz vysielame pravidelne naživo rýchle novinky, unboxingy či rozhovory.

Poďte do toho s nami a vyskúšajte si na vlastnej koži, čo je efektívne promo s MojAndroid.sk