+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Web MojAndroid.sk oslávil tento rok v máji svoje okrúhle desiate narodeniny. Pri tejto príležitosti sme požiadali návštevníkov o ich názor a celkové zhodnotenie webu MojAndroid.sk. Motiváciou na vyplnenie krátkeho formulára bola sprievodná súťaž o množstvo zaujímavých výhier.

Profil čitateľa/respondeta

Formulár vyplnilo 16 903 respondentov: 76 % mužov a 24 % žien. Najväčšie zastúpenie, skoro 30%, mali odpovedajúci vo vekovej skupine od 30 do 39 rokov. Zároveň, drvivá väčšina respondentov, až 73 %, bola vo veku od 20 do 49 rokov.

Pokiaľ ide o vzdelanie, 58 % čitateľov, ktorí vyplnili dotazník má ukončenú strednú školu a 37 % dosiahlo prvý alebo druhý stupeň vysokoškolského štúdia.

Čo sme zistili z dotazníka?

Najväčšou motiváciou pre čitateľov na návštevu webu MojAndroid.sk je ich záujem o novinky zo sveta Androidu, recenzie telefónov a príslušenstva (až 80 % respondentov)  a taktiež záujem o smart technológie (47,3 %). 

Zároveň sa čitatelia vyjadrili, že v najväčšej miere by privítali viac recenzií a testov telefónov a príslušenstva, porovnaní/duelov, ale taktiež viac tipov pre začiatočníkov. Na požiadavku sme ihneď zareagovali a už v júni sme publikovali 12 recenzií.

Ako často navštevujete web MojAndroid.sk?

%

Niekoľkokrát denne

%

Každý deň

%

Každý týždeň

%

Raz za mesiac

Niečo cez 46 % by udelilo webu MojAndroid.sk hodnotenie „Výborný“ a viac ako 38 % hodnotí kvalitu portálu dvojkou.

Drvivá väčšina čitateľov (99,5 %) by odporučila stránku MojAndroid.sk aj svojim známym.

MojAndroid.sk medziročne narástol o viac ako 40 %

Samozrejme neustále pracujeme na zveľaďovaní obsahu, ktorý čitateľom prinášame. Ide nám o to, aby na našom webe našli presne to, čo potrebujú – čerstvé novinky, objektívne testy a recenzie, užitočné tipy a triky, ale i priestor pre sebarealizáciu.

Dôkazom toho, že sa nám našu misiu, “naučiť Slovákov používať smartfóny naplno”, darí napĺňať, je nielen priama pozitívna odozva od čitateľov, ale určite aj fakt, že návštevnosť webu MojAndroid.sk neustále rastie.

Tento pozitívny trend vieme mimoriadne efektívne využiť vo váš prospech. Viac návštevníkov na webe = viac ľudí si prečíta práve váš PR článok, zhliadne váš banner alebo klikne na váš odkaz.

Šance na úspešný zásah cieľovej skupiny sa niekoľkonásobne zvýšia využitím natívnych PR článkov, ktoré “šijeme” presne na mieru našich čitateľov, ale taktiež videí, či rôznych súťaží a ankiet.

Najefektívnejšou formou komunikácie je určite mix viacerých formátov, ktorými zasiahnete väčšiu vzorku publika, väčšou intenzitou a tým pádom aj s lepším účinkom.

Pokiaľ si lámete hlavu nad tým, akú kombináciu formátov použiť, máme pre vás riešenie v podobe starostlivo nakombinovaných balíčkov. Ich využitím máte istotu, že vaše posolstvo zasiahne veľmi efektívnym spôsobom správnych ľudí, v správnom čase a na správnom mieste.

 

Bojujeme proti HOAX-om – bojujte s nami

V dobe pretlaku informácií a rôznych fake news je pre bežného človeka niekedy ťažké zorientovať sa. Žiaľ, často sa stáva, že „médiá“ kvôli honbe za číslami, šíria takéto „informácie“ a nevedomky (ale niekedy aj zámerne) negatívne ovplyvňujú vývoj našej spoločnosti.

Okrem našej hlavnej misie, naučiť Slovákov využívať smartfóny naplno, sme si vzali za svoje aj šírenie osvety v oblasti správneho vyhodnocovania informácií a vyvracania falošných a správ.

Pokiaľ vám tiež nie je ľahostajné, kam naša spoločnosť smeruje a vnímate reálnu hrozbu zo šírenia takéhoto toxického obsahu, podporte nás v našej misii.