+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Posledný kvartál roka 2019 sa na portáli MôjAndroid.sk nesie v duchu obnovených podcastov a samozrejme už tradične aj v duchu obľúbených a úspešných ankiet NAY Android Roka 2018 a 4ka Android Code 2018. V prípade Android Roka ide o mimoriadnu udalosť, pretože práve rok 2019 bude pre túto obľúbenú anketu už 10 jubilejným ročníkom.

Podcasty MôjAndroid sú späť

Portál MojAndroid.sk začal s podcastmi ešte v roku 2016, no zjavne v tých časoch predbehol svoju dobu, a preto ich tvorba išla časom bokom.

Teraz, v dobe celosvetového, ale najmä slovenského znovuzrodenia podcastov, sa nám opäť vytvára priestor na to, aby sme našim čitateľom/poslucháčom prinášali kvalitný obsah aj prostredníctvom tohoto kanála.

Chytili sme druhý dych

Návrat podcastov MôjAndroid má naozaj raketový nábeh. Od prvého dielu v novej ére, ktorý bol publikovaný 13.10.2019, sme totiž vydali už 4 časti so 4 rôznymi zaujímavými témami.

Najpotešujúcejší je však fakt, že návrat podcastov si vyslúžil u návštevníkov a fanúšikov portálu MojAndroid.sk len tie najpozitívnejšie ohlasy a počúvanosť z dielu na diel rastie.

Jubilejný ročníky Android Roka a Android Code

Znie to možno neuveriteľne, ale je to tak. Tento rok to bude už desiatykrát, kedy budú Slováci hlasovať v najväčšej slovenskej ankete o najobľúbenejšie android zariadenie Android Roka.

No nemenej pozornosti si určite zaslúži aj najväčšia slovenská anketa o najlepšie slovenské aplikácie Android Code, v ktorej budú fanúšikovia odovzdávať svoje hlasy už po deviatykrát.

 

Android Roka

9 ročníkov Android Roka v číslach

Hlasujúcich

Nominovaných zariadení

Článkov

Partnerov

Android Code

8 ročníkov Android Code v číslach

Hlasujúcich

Nominovaných aplikácií

Článkov

Partnerov