+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Už osem rokov pre vás portál MojAndroid.sk prináša denne aktuálne novinky zo sveta Androidu, smartfónovaplikácií ale aj objektívne recenzie, testy, porovnania a užitočné tipy, ako čo najlepšie využiť potenciál smart zariadení, ktoré sa stali už bežnou súčasťou našich životov. Za osem rokov sme pre vás napísali tisíce článkov a recenzií, natočili desaťtisíce minút videí a nafotili nespočetné množstvo fotografií.

Redakcia v Bratislave: zľava Michal, Paulína, Miro, Patrik, Martin, Matúš a Miloš.

Spoločne s vami, našimi čitateľmi, fanúšikmi a priateľmi vytvárame komunitu, ktorej členovia radi a aktívne prispievajú svojimi skúsenosťami, radami, vedomosťami a názormi. Zapájajú sa do živých diskusií, pomáhajú si navzájom na AndroidFóre, tvoria vlastný obsah pridávaním fotografií do FotoMánie, používateľských recenzií v Katalógu, či inzerátov v Bazáre.

Teší nás, že naši čitatelia sa aktívne zapájajú do súťaží a ankiet, kde vyjadrujú svoj názor na zariadenia s Androidom – anketa Android Roka, slovenské aplikácie – Android Code, alebo smart funkcionality mobilných bankových aplikácií – SmartBanka.

Infografika: Čo všetko sme za osem rokov stihli