+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Pochváľ sa, ako fotí tvoj mobil – súťaž s Huawei

S Huawei sme pripravili súťaž o najkrajšiu fotku zhotovenú smartfónmi tejto značky. Ako platformu sme využili sekciu FOTOmánia, kde sa ľudia radi pochvália svojimi vydarenými zábermi z mobilov. Súťaž sme spustili tesne pred Vianocami. Do hlasovania sa zapojili stovky čitateľov a čítanosť oboch článkov presiahla 6 500 čítaní. Organický dosah príspevkov na FB bol viac ako 14k.

       

 

Samsung – pridaj používateľskú recenziu a najlepšie odmeníme

Pri tejto kampani sme aplikovali špeciálny prístup k native PR v rámci microinfluencerov. Na stránke v katalógu máme stovky používateľských recenzií. Oslovili sme preto niekoľko čitateľov a v spolupráci s nimi sme pripravili sériu článkov o ich mobilnom telefóne.

Každý z článkov mal viac ako 2-tisíc prečítaní a motivoval ďalších majiteľov Samsungov pridať svoj komentár alebo recenziu o produkte. Do článkov o produkte navyše pridávame odkazy aj do e-shopov operátorov, takže čitateľ hneď zistí aj za akú cenu si môže produkt rovno kúpiť.

Vyskúšaj si CAT S60 s termokamerou

Ľudí zaujíma, čo si o vašom produkte myslia iní bežní ľudia – takí, ktorí zdieľajú podobné záujmy, koníčky, hodnoty. V spolupraci s CAT sme preto oslovili starostlivo vybraných úžívateľov, pre ktorých by mohol byť zaujímavý konkrétny model CAT S60 s termokamerou, ale zároveň aj zátupcov ostatných skupín, aby sme čitateľom poskytli čo najobjektívnejší pohľad na telefón z pohľadu, ktorý im je najbližší. Tu sú vystupy 🙂 Čítanosť našej recenzie, ktorá je na webe už viac ako rok a pol je niečo cez 19 000. Používateľské recenzie s čítanosťou viac ako 5 000, ktoré sú online podstatne kratší čas, priniesli spolu viac ako 1 400 nových prečítaní recenzie modelu telefónu, ktorý bol v tom čase na našom trhu už skoro 2 roky.