+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk

Zdá sa to už dávno, keď sme sa v jedeň chladný deň prebudili do sveta s novou realitou – s realitou hrozby koronavírusu. V tom čase sme si ešte naplno neuvedomovali, že okrem ohrozenia nášho zdravia a životov, bude mať COVID 19 na svedomí aj najväčšiu ekonomickú krízu posledných desaťročí.

Núdzový režim

Po uvedomení si vážnosti situácie a otrasení sa z prvotného šoku bola spoločnosť nútená aktivovať krízový mód. Všetci sa snažili so situáciou popasovať vlastným spôsobom a prostriedkami, ktoré boli poruke: administratíva sa presťahovala do home office-ov, skracovali sa úväzky, zatvárali sa prevádzky, biznis sa v čo najväčšej možnej miere presunul do virtuálneho sveta. Skrátka, na niekoľko týždňov sme sa ponorili do stavu akejsi hybernácie.

Dobré ráno, nový svet

Aj keď sme si už mnohí možno na nový uvoľnenejší režim tak trochu zvykli, blíži sa čas, kedy bude potrebné zapnúť motory na plné obrátky a zabojovať o prežitie v novom post-corona svete. Nebude to vôbec jednoduché. Naše zásoby potrebné na boj o zákazníka sa nám totiž počas krízy pomaly míňajú.

#novyzaciatok

Jedným z riešení, ako novú zložitú situáciu zvládnuť, je spojiť svoje sily a vzájomne si pomáhať. Preto sme sa aj my rozhodli prísť so špeciálnou ponukou pre všetkých, ktorí to budú potrebovať a vytvorili sme mimoriadne „záchranné balíčky“ pre jednoduchší reštart a #novyzaciatok. Páči sa, naša ponuka pre vás: