+421 903 200 999 michal@mojandroid.sk
Web MojAndroid.sk oslávil tento rok v máji už svoje deviate narodeniny. Pri tejto príležitosti sme požiadali návštevníkov o ich názor a celkové zhodnotenie webu MojAndroid.sk. Motiváciou na vyplnenie krátkeho formulára bola sprievodná súťaž o smartfón podľa vlastného výberu.

Profil čitateľa/respondeta

Formulár vyplnilo 7 999 respondentov: 82 % mužov a 18 % žien. Najväčšie zastúpenie, skoro 30%, mali odpovedajúci vo vekovej skupine od 30 do 39 rokov. Zároveň, drvivá väčšina respondentov, až 78,5 %, bola vo veku od 20 do 49 rokov.

Pokiaľ ide o vzdelanie, 56,5 % čitateľov, ktorí vyplnili dotazník má ukončenú strednú školu a 38 % dosiahlo prvý alebo druhý stupeň vysokoškolského štúdia.

Čo sme zistili z dotazníka?

Najväčšou motiváciou pre čitateľov na návštevu webu MojAndroid.sk je ich záujem o novinky zo sveta Androidu, recenzie telefónov a príslušenstva a taktiež záujem o smart technológie. 

Zároveň by čitatelia v najväčšej miere privítali viac recenzií a testov telefónov a príslušenstva, porovnaní/duelov, ale taktiež viac tipov pre začiatočníkov.

Ako často navštevujete web MojAndroid.sk?

%

Niekoľkokrát denne

%

Každý deň

%

Každý týždeň

%

Raz za mesiac

Niečo cez 48 % by udelilo webu MojAndroid.sk hodnotenie „Výborný“ a skoro 40 % hodnotí kvalitu portálu dvojkou.

Drvivá väčšina čitateľov (99,4 %) by odporučila stránku MojAndroid.sk aj svojim známym.